0 0
Lëng për frymëmarrje të lehtë

Lëng për frymëmarrje të lehtë

Përbërësit

Për sa persona doni ta shërbeni
2 molla
2 karrota
1 flegër e trashë limoni
kube akulli
Kuzhina:

  Kombinimi i këtyre frutave dhe perimeve përbën një zgjidhje ideale për të gjithë personat, që kanë problem me organet e frymëmarrjes.

  Përbërësit

  Udhëzimet

  Shpërndaje
  (Visited 1 124 times, 1 visits today)
  Hapi 1
  E kam përfunduar këtë hap

  Të gjithë përbërësit lajini mirë me ujë të nxehtë dhe pastrojini.

  Hapi 2
  E kam përfunduar këtë hap

  Pritini në copa të vogla dhe bluajini në blender.

  Hapi 3
  E kam përfunduar këtë hap

  Para mbushjes me lëngun e përgatitur, në gotë vendosni kube akulli.

  i mëparshmi
  Pije freskuese me mollë e trangull
  i ardhshmi
  Disa nga përdorimet e rrikës
  • 1 124 Pamje
  • 5 min
  • Servon 2
  • Vështirësia: e Lehtë

  Shpërndajeni në rrjetin tuaj social:

  Apo ju vetëm mund ta kopjoni dhe shpërndani këtë link

  Përbërësit

  Për sa persona doni ta shërbeni
  2 molla
  2 karrota
  1 flegër e trashë limoni
  kube akulli

  Përzgjedh këtë recetë

  You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  i mëparshmi
  Pije freskuese me mollë e trangull
  i ardhshmi
  Disa nga përdorimet e rrikës